Φαλλοπλαστική

Οι επεμβάσεις στα έξω γεννητικά όργανα του άνδρα έχουν μακρά ιστορία, με τις πρώτες επεμβάσεις του είδους να έχουν καταγραφεί στην αρχαιότητα και ειδικότερα στην αιγυπτιακή εποχή.

Η φαλλοπλαστική είναι το σύνολο των επεμβάσεων που αλλάζουν τη μορφή του πέους. Είναι επεμβάσεις που μπορούν να μεγαλώσουν το πέος, να αλλάξουν τη μορφή του οσχέου, να ισιώσουν το πέος, ή όλα αυτά ταυτόχρονα. Η επιθυμία για ένα μεγαλύτερο ή ωραιότερο πέος είναι απόλυτα σεβαστή. Κάποιες φορές πέρα από το αισθητικό πρόβλημα δημιουργούνται σοβαρές διαπροσωπικές διαταραχές ή ακόμα και λειτουργικά προβλήματα.

Η φαλλοπλαστική δεν αποτελεί αποκλειστικά αισθητική επέμβαση, αφού στην ιατρική υπάρχει ο όρος «μικροφαλλία». Αφορά άνδρες στους οποίους το πέος δεν ξεπερνά τα 7.5 εκατοστά σε στύση, με αποτέλεσμα η σεξουαλική επαφή να καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη.

Το μέγεθος του πέους μπορεί να μεταβληθεί μόνο με χειρουργική επέμβαση. Διάφορες τεχνικές με χάπια, αλοιφές και διάφορα εξαρτήματα που κατακλύζουν το διαδίκτυο και τα περιοδικά, όχι μόνο δεν προσφέρουν λύση αλλά συνήθως έχουν καταστροφικές συνέπειες που δεν επιδέχονται διόρθωση. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την δυσκολία να μιλήσουμε για αυτό το θέμα, έχει οδηγήσει πολλούς άνδρες σε λανθασμένες επιλογές και αποφάσεις.

Η επιμήκυνση του πέους γίνεται με διατομή των ηβοπεϊκών συνδέσμων με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί κομμάτι του πέους που είναι κρυμμένο κάτω από την ηβική σύμφυση.

Η πάχυνση του πέους, η αύξηση δηλαδή της περιμέτρου, αποτελεί το δεύτερο και πιο σύνθετο βήμα της φαλλοπλαστικής. Έχουν χρησιμοποιηθεί διάφορες τεχνικές με τη χρήση ομογενοποιημένου λίπους από τον ίδιο ασθενή να είναι μια από αυτές. Με τη νέα μέθοδο Lipogems, η επεξεργασία του λίπους είναι ταχεία, γίνεται μέσα στο χειρουργείο και παράγει υψηλής ποιότητας λίπος, πλούσιο σε ενεργοποιημένα βλαστοκύτταρα.Το «καθαρό» λίπος κατόπιν μετεμφυτεύεται στο πέος και του δίνει μια ομοιογενή και αυξημένη σε όγκο εικόνα, ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται η μακροχρόνια διατήρηση της πάχυνσης της περιοχής.

Η φαλλοπλαστική, η επέμβαση για την αύξηση των διαστάσεων του πέους, αποτελεί μια πραγματικότητα και είναι η ρεαλιστική απάντηση στις επιθυμίες και προσδοκίες των ανδρών.

Χάρτης

Επικοινωνία

Ανδρολογικό Βόλου: Αγίου Νικολάου 31, Τ.Κ.38221 Βόλος

PhoneΤηλ: 2421033223, Fax: 2421033223,Κιν: 6945363356
email andrologikovolou@gmail.com
web www.andrologikovolou.gr

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: 8ο χλμ. Π.Ε.Ο Λάρισας - Αθηνών, Τ.Κ. 41500 Λάρισα

PhoneΤηλ: 2410 996000, Fax: 2410 555451

© 2018 Ανδρολογικό Βόλου      
Back to Top