Ανδρολογικό Βόλου

Ο Δρ. Κουτσιαρής Α. Επαμεινώνδας γεννήθηκε το 1976 και αποφοίτησε από το 3ο Γενικό Λύκειο Βόλου. Κατόπιν Πανελληνίων εξετάσεων εισήχθη στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Αφού εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και την ιατρική υπηρεσία υπαίθρου, αρχικά εκπαιδεύθηκε στην ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής και στη συνέχεια συνέχισε και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Ουρολογία στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας».

Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του διετέλεσε εκπρόσωπος των Ελλήνων ειδικευομένων στην Ευρωπαϊκή Ουρολογική Εταιρεία. Επίσης, την ίδια χρονική περίοδο, συμμετείχε ως μέλος στη Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Ειδικευομένων Ουρολόγων Ελλάδος.

Παράλληλα με την απόκτηση του τίτλου της ειδικότητας της Ουρολογίας στην Ελλάδα, έλαβε και την ευρωπαϊκή πιστοποίηση, έπειτα από γραπτές και προφορικές εξετάσεις στις Βρυξέλλες και κατέχει τον τίτλο «Fellow of the European Board of Urology».

Mετεκπαιδεύθηκε στη διενέργεια και διάγνωση υπερηχογραφημάτων και έπειτα από τις αντίστοιχες εξετάσεις, έλαβε την πιστοποίηση για την εκτέλεση υπερήχων του ουροποιογεννητικού συστήματος.

Είναι διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η διδακτορική του διατριβή έχει θέμα «Ιστορία της Ορχεκτομής» και εκπονήθηκε από την Ά Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το επιστημονικό του έργο περιλαμβάνει τη συμμετοχή στη συγγραφή ουρολογικών βιβλίων, τη συγγραφή διεθνών και ελληνικών δημοσιεύσεων, τη συμμετοχή και παρουσία του τόσο σε ελληνικά όσο και σε διεθνή συνέδρια ως κεντρικός ομιλητής. Επιπλέον, είναι συνερευνητής ιατρός σε διεθνείς κλινικές μελέτες φαρμακευτικών δραστικών ουσιών. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας και άλλων επιστημονικών εταιρειών.

Οι τομείς ιδιαίτερου και εξειδικευμένου ενδιαφέροντος είναι η χειρουργική ανδρολογία, η προσθετική ουρολογία, η ανδρική υπογονιμότητα, οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες, οι αισθητικές επεμβάσεις έξω γεννητικών οργάνων και η ογκολογία του ουροποιογεννητικού συστήματος.

Το 2012 ίδρυσε πρότυπο και εξειδικευμένο ιατρείο στο κέντρο του Βόλου, το Ανδρολογικό Βόλου, ενώ παράλληλα είναι ο επιστημονικός συνεργάτης του Ανδρολογικού Πειραιά. Επίσης, είναι ο επιστημονικά υπεύθυνος του ανδρολογικού ιατρείου στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στην πόλη της Λάρισας.

Χάρτης

Επικοινωνία

Ανδρολογικό Βόλου: Αγίου Νικολάου 31, Τ.Κ.38221 Βόλος

PhoneΤηλ: 2421033223, Fax: 2421033223,Κιν: 6945363356
email andrologikovolou@gmail.com
web www.andrologikovolou.gr

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: 8ο χλμ. Π.Ε.Ο Λάρισας - Αθηνών, Τ.Κ. 41500 Λάρισα

PhoneΤηλ: 2410 996000, Fax: 2410 555451

© 2018 Ανδρολογικό Βόλου      
Back to Top