Ανδρολογικό Βόλου

Ο Δρ. Κουτσιαρής Α. Επαμεινώνδας γεννήθηκε στην πόλη του Βόλου. Εισήχθη στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατόπιν Πανελληνίων εξετάσεων. Εκπαιδεύθηκε αρχικά στη Γενική Χειρουργική και στη συνέχεια στην Ουρολογία στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας» από όπου και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Χειρουργικής Ουρολογίας.

Μετά τη λήψη του τίτλου της ειδικότητας παρακολούθησε στο εξωτερικό μετεκπαιδευτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας και έπειτα από εξετάσεις έλαβε την ευρωπαϊκή πιστοποίηση ουρολογίας και ανδρολογίας και κατέχει τον τίτλο «Fellow of the European Board of Urology».

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η διδακτορική του διατριβή έχει θέμα «Ιστορία της Ορχεκτομής» και εκπονήθηκε από την Ά Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιστημονικής επιμόρφωσης μετεκπαιδεύθηκε στη διενέργεια και διάγνωση υπερηχογραφημάτων και έπειτα από τις αντίστοιχες εξετάσεις, έλαβε την πιστοποίηση για την εκτέλεση υπερήχων του ουροποιογεννητικού συστήματος.

Το επιστημονικό έργο περιλαμβάνει τη συμμετοχή στη συγγραφή ουρολογικών βιβλίων, τη συγγραφή διεθνών και ελληνικών δημοσιεύσεων, τη συμμετοχή και παρουσία του τόσο σε ελληνικά όσο και σε διεθνή συνέδρια ως κεντρικός ομιλητής. Επιπλέον, είναι συνερευνητής ιατρός σε διεθνείς κλινικές μελέτες φαρμακευτικών δραστικών ουσιών. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής και άλλων επιστημονικών εταιρειών.

Οι τομείς ιδιαίτερου και εξειδικευμένου ενδιαφέροντος είναι η χειρουργική ανδρολογία, η προσθετική ουρολογία, η ανδρική υπογονιμότητα, οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες, οι αισθητικές επεμβάσεις έξω γεννητικών οργάνων και η χειρουργική ογκολογία του ουροποιογεννητικού συστήματος.

Το 2012 ιδρύει το Ανδρολογικό Βόλου, ενώ παράλληλα ορίζεται και εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης ιατρός στο Ανδρολογικό Πειραιά. Το 2017 οργάνωσε το ανδρολογικό ιατρείο στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στην πόλη της Λάρισας, όπου και είναι ο επιστημονικά υπεύθυνος του ιατρείου.

 

Χάρτης

Επικοινωνία

Ανδρολογικό Βόλου: Αγίου Νικολάου 31, Τ.Κ.38221 Βόλος

PhoneΤηλ: 2421033223, Fax: 2421033223,Κιν: 6945363356
email andrologikovolou@gmail.com
web www.andrologikovolou.gr

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: 8ο χλμ. Π.Ε.Ο Λάρισας - Αθηνών, Τ.Κ. 41500 Λάρισα

PhoneΤηλ: 2410 996000, Fax: 2410 555451

© 2018 Ανδρολογικό Βόλου      
Back to Top